ČPP

Što je ČPP?

ČPP je kratica izraza Često Postavljana Pitanja (od eng. Frequently Asked Questions – FAQ). U ovom segmentu stranice nalaze se odgovori na pitanja koja često primamo od korisnika. Uvijek nam možete poslati mail ako imate pitanje ili nedoumicu, ali, molimo Vas, prije slanja maila pročitajte ČPP jer je velika vjerojatnost da ćete ovdje naći odgovor.

O STUDIRKU

Što je Studirko?

Studirko je hrvatska Internet stranica za besplatnu edukaciju. Uz sadržaje za edukaciju imamo u planu objavljivati i zabavne sadržaje pod uvjetom da su besplatni za naše posjetitelje.

Zašto ime Studirko?

Odlučili smo se na ime Studirko jer je stranica usmjerena prvenstveno prema studentima.

O SADRŽAJIMA

Gdje je sve moguće naći sadržaje koje objavljujete?

Svi sadržaji će biti objavljeni samo na stranici studirko.com, ali obavijesti o objavljenim materijalima možete pratiti na našoj Facebook stranici ili se pretplatite na YouTube kanal kako bi dobili obavijest čim novi video bude dostupan.

Hoće li sav sadržaj i u budućnosti biti besplatan?

Sav sadržaj će uvijek biti besplatan i jednako dostupan svim korisnicima.

Koji su planovi za budućnost portala? Kakav sadržaj nas očekuje?

Prioritet nam je redovno objavljivati tutoriale, ali s vremenom želimo proširiti spektar edukacijskih i zabavnih sadržaja na stranici. Najveći problem je u ljudskim i materijalnim resursima. Samo jedna osoba radi na sadržajima pa se sadržaji ne mogu objavljivati često kao kad na njima radi grupa ljudi. U planu je dodavanje novih sekcija i poboljšanje kvalitete sadržaja na kojima upravo radimo, a to će doći s kupnjom nove opreme do koje za sada ne možemo doći.

TEHNIČKI PROBLEMI

 

Ne vidim titlove i/ili sve materijale koji se spominju u tutorialima. U čemu je problem?

Titlovi i materijali se dodaju naknadno tokom dana kada je tutorial objavljen na stranici.

Zašto mi niste odgovorili na e-mail?

Pokušat ćemo odgovoriti na sve vaše  poruke u roku od 24 sata. Molimo Vas za strpljenje ako malo kasnimo s odgovorom. Na poruke ne odgovaramo ako su Vaši podaci nepotpuni ili netočni (kao netočna e-mail adresa) i ako postavljate pitanje koje se već nalazi u ovoj sekciji (ČPP).

OSTALO

Kako mogu pomoći razvoju stranice?

Svaki Vaš posjet stranici i gledanje tutoriala je velika pomoć i podrška. Uz to nam možete pomoći ako se pretplatite na naš YouTube kanal. Možete „lajkati“ video zapise na YouTube-u i našu Facebook stranicu.

Gdje mogu naći podlogu koju koristite u tutorialima?

Podlogu (wallpaper) možete preuzeti ovdje.

Tamniju inačicu podloge preuzmite ovdje.