Što je ČČP?

ČPP je kratica izraza Često Postavljana Pitanja (od eng. Frequently Asked Questions – FAQ). U ovom segmentu stranice nalaze se odgovori na pitanja koja često primamo od korisnika. Uvijek nam možete poslati mail ako imate pitanje ili nedoumicu, ali, molimo Vas, prije slanja maila pročitajte ČPP jer je velika vjerojatnost da ćete ovdje naći odgovor.

O STUDIRKU

Što je Studirko?

Studirko je hrvatska Internet stranica za besplatnu edukaciju. Više o samom projektu možete pročitati u sekciji “O nama“.

Zašto ime Studirko?

Godinama smo htjeli pokrenuti stranicu za besplatnu edukaciju. Nakon dugo planiranja oko sadržaja stranice bilo je potrebno smisliti ime. Odlučili smo se na ime Studirko, jer je stranica u početku bila usmjerena prvenstveno na studente.

O SADRŽAJIMA

Gdje je sve moguće naći sadržaje koje objavljujete?

Svi sadržaji će biti objavljeni samo na stranici studirko.com, ali obavijesti o objavljenim materijalima možete pratiti i na našoj Facebook stranici ili se pretplatite na YouTube kanal kako bi dobili obavijest čim novi video bude dostupan. Imamo i Instagram profil na kojemu uglavnom objavljujemo “opuštenije” sadržaje, kao i teasere i najave za buduće projekte.

Hoće li sav sadržaj i u budućnosti biti besplatan?

Sav sadržaj će uvijek biti besplatan i jednako dostupan svim korisnicima.

Koji su planovi za budućnost portala? Kakav sadržaj nas očekuje?

Trenutno nam je prioritet nastaviti redovno objavljivati tutoriale, ali s vremenom želimo proširiti spektar edukacijskih i zabavnih sadržaja na stranici.

Trenutno samo jedna osoba radi na sadržajima pa se sadržaji ne mogu objavljivati često kao kad na njima radi grupa ljudi. U planu je i dodavanje novih sekcija i poboljšanje kvalitete sadržaja na kojima upravo radimo.

OSTALO

Zašto mi niste odgovorili na e-mail?

Pokušat ćemo odgovoriti na sve poruke u roku od 48 sati. Molimo Vas za strpljenje ako malo kasnimo s odgovorom. Na poruke ne odgovaramo ako su Vaši podaci nepotpuni ili netočni (kao netočna e-mail adresa) i ako postavljate pitanje koje se već nalazi u ovoj sekciji (ČPP).

Podijeli nas drugima!