Dobrodošli na studirko.com, hrvatsku web stranicu za besplatnu edukaciju.

Cilj stranice je omogućiti edukaciju svima, bez obzira na materijalne prilike, iz udobnosti Vašeg doma.

Na početku su svi tutorijali na stranici bili prvenstveno usmjereni prema studentima i ljudima koji žele steći informatičku pismenost ili usavršavanje, ali vremenom se proširio spektar tema koje obrađujemo.

Studirko je aktivan od 24.04.2014.

Zašto odabrati studirko.com?

Na hrvatskom govornom području gotovo da ni ne postoje web stranice koje pružaju besplatne video tutorijale, a tutorijali na engleskom jeziku u visokoj kvaliteti se uglavnom naplaćuju. Svi video tutorijali popraćeni su tekstualnim materijalima tako da ćete na kraju svake serije tutorijala moći skinuti besplatnu knjigu koja će Vam pomoći u ponavljanju i sumiranju gradiva.

Tutorijali

Svi trenutno raspoloživi tutorijali nalaze se na linku Tutorijali, a uz njih su trenutno u pripremi sljedeći materijali:

  • MS Office alati (Word, Excel, PowerPoint),
  • priprema iz Office alata za natječaj za posao,
  • HTML5 i CSS3,
  • C# programski jezik,
  • Python,
  • besplatni programi i dr.

ČPP

ČPP je kratica izraza Često Postavljana Pitanja (od eng. Frequently Asked Questions – FAQ) i predstavlja skup pitanja koja često primamo. Kako bi Vam brže pomogli i kako  bi smanjili broj mail-ova koji nam dolazi, pročitajte ČPP prije slanja upita preko kontakt forme.

Kontakt

Ako Vam je potrebna pomoć, imate upit, kritiku ili prijedlog za unapređenje stranice i tutorijala, obratite nam se pomoću kontakt forme. Sve podatke u formi ispunite točno kako bi Vam mogli odgovoriti.

Završna riječ

Otvoreni smo za sve oblike suradnje. Ako imate ideju ili prijedlog – slobodno se javite.

Želimo Vam sretno učenje uz Studirko.com!

Slaven Špigl

Podijeli nas drugima!