Dobrodošli u naš mali svijet tutorijala!

Svi tutorijali su trenutno aktivni, tj. konstantno se dodaju za sadržaji za njih. Obzirom da se sadržaj stalno mijenja često provjeravajte sadržaje kako bi mogli biti u toku s najnovijim materijalima.

Sve skripte u sebi imaju datum zadnje promijene kako bi znali kada je izdan zadnji materijal, a popis svih promjena (change log) možete pratiti na stranici svakog pojedinačnog tutorijala.

Trenutno dostupni tutorijali:

1. C# zadaci

Serijal tutorijala prvenstveno kreiran za kolegij „Računalstvo“ na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu, ali prigodan je za sve početnike u programiranju. Svi zadaci su paralelni sa zadacima iz tutorijala za dijagrame toka, tj. isti zadaci su rješavani u oba serijala.

2. Dijagrami toka

Naučite izrađivati dijagrame toka kroz zadatke – od jednostavnijih ka složenijima! Tutorijali su rađeni prema nastavnom gradivu kolegija „Računalstvo“ na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu, ali su prilagođeni svim početnicima koji uče dijagrame toka. Nakon što prođete ovaj serijal tutorijala, preporučamo učenje C# programskog jezika preko našeg tutorijala C# zadaci kako bi naučili programirati rješavanjem istih zadataka koje ste rješavali kao dijagrame toka.

3. Večernja škola

Večernja škola je jedini serijal tutorijala koji nije skriptiran. Iako je pristup nešto ležerniji naspram ostalih serijala tutorijala, materijali su itekako ozbiljni! Za sada smo obradili sljedeće teme:

3.1. [VŠ] C# za FPZ – ispiti

Video tutorijali i skripta u kojoj rješavamo kompletne ispite za kolegij „Algoritmi i programiranje“ s Fakulteta prometnih znanosti.

3.2. [VŠ] C# za FPZ – kolokviji

Ako još ima šanse da izbjegnete ispit iz kolegija „Algoritmi i programiranje“ na pravom ste mjestu :).

Podijeli nas drugima!